Beauty, Acne & Permanent make-up specialiste

Permanente make-up

 

Ik behandel volgens alle richtlijnen die worden gesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.
Op: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl kunt u mijn licentie vinden, deze is uitgegeven door de GGD en goedgekeurd door het RIVM.

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. 
Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere zonlicht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door zal de pigmentatie na 1 tot 3 jaar vervagen. De behandeling omvat meestal 2 behandelingen. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment.

Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal die lichter worden, doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 5 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

Eyeliner onder: € 170
Eyeliner boven: € 190
Eyeliner boven en onder: € 325

Wenkbrauwen Hairstroke: € 325
Touch up binnen 6 maanden: € 35
Nabehandeling binnen 6 maanden: € 55
Nabehandeling binnen 1 jaar: € 125
Nabehandeling binnen 2 jaar: € 185

Klik op de foto voor de vergroting

 

Cosmetien

Peter Vineloolaan 46D
4611 AN Bergen op Zoom
Gevestigd in Het Plein

Leontien Schepers
T: 06 – 112 135 25
E: info@cosmetien.nl